Terug naar Nieuws

TRAPPERS ONTVANGT OBERLIGA LICENTIE

Het vertrouwen van de Duitse IJshockey Bond (DEB) in Tilburg Trappers blijft onverminderd groot. De formatie van coach Todd Warriner ontving samen met 11 andere Oberliga Nord clubs de licentie voor de komende Oberliga campagne.

De licentiecommissie van de DEB is uiterst tevreden dat alle clubs voldoen aan de door de Bond opgestelde licentie-eisen. ‘De uitdagingen waarmee de clubs in de Oberliga te maken hebben, worden jaar na jaar groter. Zelfs tijdens het seizoen kunnen deze veranderen. Daarom is het belangrijk de ingediende begrotingen kritisch te beoordelen om zo te waarborgen dat de twaalf verenigingen in de Oberliga Nord op een verantwoorde manier aan het seizoen kunnen beginnen. Hierin zijn alle clubs geslaagd’, aldus Marc Hindelang, vice-voorzitter van de Duitse IJshockeybond.

COMPETITIESTART

In tegenstelling tot afgelopen jaar gaan beide Oberliga divisies dit seizoen gelijktijdig van start. In de derde week van september barst het spektakel weer los. Het speelschema wordt uiterlijk halverwege volgende week bekend gemaakt.