Terug naar Nieuws

WIE VINDT DE GOUDEN PUCK?

Naast de activiteiten op het ijs, de wedstrijd tegen Herner EV Miners en het ontmoeten van het Oberliga-team, zijn er verschillende andere activiteiten. Vanaf 11.00 uur is de kleedkamer van het Oberliga-team geopend en staat de gloednieuwe spelersbus voor de deur.

Dit jaar hebben we voor de kleine Trappers-fans 50 pucks verstopt in het stadion. Deze zijn allemaal herkenbaar en per persoon kan er maar één worden ingeleverd. Elke puck kan worden ingewisseld voor een Trappers-prijs, maar wie de gouden puck vindt, krijgt de hoofdprijs!

Tijdens de open dag is er een Meeting Point waar de spelregels nog een keer worden uitgelegd. Mocht je een puck tegenkomen in het stadion, dan kan het zijn dat deze hoort bij de zoektocht. Neem deze dan mee en lever deze in bij het Meeting Point. Dan ontvang je een prijs en wordt de puck ingenomen. Je kunt niet twee pucks inleveren. We hebben één gouden puck erg moeilijk verstopt en hiervoor moet je echt alle plaatsen goed doorzoeken.

De hoofdprijs is een wedstrijdshirt gesigneerd door het hele team. Deze bestellen we wanneer deze gevonden is, zodat je jouw eigen rugnummer en/of gewenste naam achterop zelf kunt bepalen. Succes met de zoektocht!

Let dus goed op en kom op tijd, want op = op. Om te oefenen hebben we in de afbeelding (op Facebook en Instagram) een aantal gouden pucks verstopt. Kun jij ze allemaal vinden? Het goede antwoord krijgt op de open dag de 51e prijs! Reageer met jouw antwoord onder de posts op social media en onder alle goede antwoorden kiezen we willekeurig één winnaar uit.