Terug naar Nieuws

TRAPPERS STRIJDEND TEN ONDER IN HANNOVER

Het is Tilburg Trappers niet gelukt om Hannover Scorpions een hak te zetten. De Oberliga Nord Meister van afgelopen seizoen zegevierde in eigen huis met 4-2 tegen de equipe van coach Todd Warriner.

Trappers, dat Giovanni Vogelaar, Delaney Hessels, D’Artagnan Joly, Phil Marinaccio, Mike Dalhuisen en Danny Stempher om verschillende redenen moest missen, startte voortvarend in de openingsperiode. Zo raakte Max Hermens het aluminium. Toch was het de thuisploeg die halverwege de periode de leiding nam. Christoph Kabitzky scoorde tijdens powerplay.

Het middenstuk was zonder twijfel de sterkste fase van Tilburg. Nadat Dylan Wruck de 2-0 voor zijn rekening nam, vochten de Tilburgers zich knap terug in de wedstrijd. Alexey Loginov (met een vlammend afstandsschot) en Ties van Soest (rebound na een inzet van Jay Huisman) brachten de bezoekers weer langszij. Een flits van Brett Cameron zette Hannover honderd tellen voor de dweil wederom op voorsprong. In de slotminuut van de derde periode legde Markus Eberhardt met een empty netter de eindcijfers vast.

Zondag krijgt Trappers kans op revanche als beide ploegen wederom tegenover elkaar staan in hun laatste oefenduel voor de start van de Oberliga campagne 2024-2025. De ontmoeting in IJssportcentrum Stappegoor begint om 16:30 uur.

Foto: Debbie Jayne Kinsey