Terug naar Nieuws

WIE ZET JIJ IN HET ZONNETJE OP DE JACK’S FAN SEATS?

Ken jij iemand die echt in het zonnetje moet worden gezet? Vind jij dat dit moet gebeuren tijdens een ijshockeywedstrijd van Tilburg Trappers? Doe mee en maak kans op de JACK’S Fan Seats voor een van de thuiswedstrijden van Tilburg Trappers. Wie weet mag jij samen met je vriend(in), familielid of collega op een bijzondere manier van de wedstrijd genieten.

Wat kun je winnen?

De gelukkige winnaars die plaats mogen nemen op de JACK’S Fan Seats, beleven een onvergetelijke wedstrijd. Je krijgt de twee best beschikbare stoelen op dat moment in het business vak van Trappers. Je wordt ontvangen bij de business balie waar je een Trappers sjaal ontvangt, waarna je de hele avond kunt genieten van een VIP-bezoek in de business lounge.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op een ervaring in de JACK’S Fan Seats? Vul dan hier je gegevens in en wellicht ben jij een van de gelukkigen! De winnaars worden bekendgemaakt op 29 oktober en krijgen te horen voor welke wedstrijd zij zijn uitgenodigd.

Let op! Voor deelname aan de JACK’S Fan Seats is een minimale leeftijd van 24 jaar vereist.

Jack's fan seats

Vul hier de namen in (max 2 personen) en waarom.
De mogelijke winnaars zijn beide ouder dan 24 jaar.(Vereist)
Ja, ik ontvang graag nieuwsbrieven en promotionele acties van partners van de Tilburg Trappers en ga ermee akkoord dat mijn gegevens met de betreffende partijen worden gedeeld.