Terug naar Nieuws

GAMEDAY: Tilburg Trappers vs. Moskitos Essen

Trappers treft oude bekenden

Vanmiddag ziet Tilburg Trappers hun oude ploeggenoten Kevin en Mitch Bruijsten terug. Dan neemt de Tilburgse ploeg het op tegen Moskitos Essen. Het weerzien met de twee oud-Trappers-spelers belooft een mooie krachtmeting te worden.

TRAPPERS DENDERT DOOR

Goed nieuws voor de geelblauwe formatie is dat scherpschutter Diego Hofland afgelopen vrijdag terugkeerde op het ijs. Het duurde even voordat Hofland het net vond, maar na 57 minuten en 33 seconden kwam hij weer in scoringsritme. Ook Ties van Soest en Max Hermens hebben hun vizier weer op scherp staan. Het belooft wat voor de scoringsdrang tegen de Moskitos.

Door zes zeges op een rij is Trappers bovendien bezig aan een sterke serie. Twee keer moest de tegenstander dubbele cijfers slikken (14 tegen Diez Limburg en 11 tegen Krefeld). Alles moet zondagmiddag wijken voor wederom een overwinning. De selectie van coach Doug Mason is erop gebrand het ook weer in eigen huis te laten zien.

MOSKITOS WORSTELT

Moskitos Essen, de werkgever van de Nijmeegse broers, wist tot nu toe nog maar één duel binnen 60 minuten te winnen. Al vijf keer in dit nog prille seizoen belandde Moskitos daardoor in overtime. Drie van die vijf extra periodes eindigde in overwinningen. Maar menig Trappers-speler én supporter weet wat de gebroeders Bruijsten in huis hebben. Ze zullen zich niet door de overtimekwestie van Moskitos laten misleiden.

AFWEZIGEN

Jordy Verkiel en Tijn Jacobs zitten nog in de lappenmand. Zij zullen daardoor moeten toekijken op Stappegoor. De wedstrijd begint vanmiddag om 15.00 uur. Er zijn nog kaarten. Wil jij een puike pot ijshockey zien? Koop dan een ticket en juich Trappers naar de zevende zege op rij!