Terug naar Nieuws

VERLENG JE SEIZOENKAART BIJ TILBURG TRAPPERS

Beste seizoenkaarthouder,

Tilburg Trappers kijkt terug op een zeer mooi sportief seizoen waarin we de halve finale hebben bereikt. Hierin strandden we tegen de latere Oberliga Meister: Blue Devils Weiden. De vreugde en trots die ontstond, toen onze #77 Reno de Hondt de overtime goal scoorde in game 2, is hoe wij terugkijken op het afgelopen seizoen. Dit gevoel willen wij samen met jullie in het nieuwe seizoen herbeleven, en daarvoor heeft het team ook jullie steun weer nodig.

Vanaf maandag 3 juni 12.00 uur heb je als seizoenkaarthouder het recht om je ‘eigen plekje’ voor het seizoen 24/25 te verlengen. Een ordermail zal maandag naar je worden toegezonden op basis van de seizoenkaart(en) die je afgelopen seizoen hebt gehad. Hierin worden alle stappen uitgelegd om je seizoenkaart te kunnen verlengen. Je hebt tot maandag 1 juli 11.00 uur de tijd om je seizoenkaart te verlengen met gebruikmaking van de relatiekorting als trouwe supporter.

Na deze periode kan er eventueel van plek gewisseld worden. Dit kun je kenbaar maken door uiterlijk 30 juni een mail te sturen naar tickets@trappers.nl.

Waarom uw seizoenkaart verlengen voor het nieuwe seizoen?

Natuurlijk staat een avond of middag naar Tilburg Trappers gaan, garant voor spektakel! Met de seizoenkaart heb je toegang tot maar liefst 24 thuiswedstrijden en krijg je korting én voorrang op de play-off wedstrijden. Het draait niet alleen om ijshockey, het is een sportief en origineel uitje.

Met een lekker drankje en hapje word je door de DJ vermaakt in het stadion en treden er na de wedstrijd regelmatig artiesten op. Alle redenen dus om je seizoenkaart te verlengen.

Let op! Met ingang van seizoen 2024-2025 zal de aanvangstijd op zondag 16:30 uur worden. Deze wijziging zorgt ervoor dat je samen met het gezin en kinderen kunt genieten van een mooie namiddag ijshockey.

Wij hopen jullie in het nieuwe seizoen weer allen in het stadion te zien!