Terug naar Nieuws

Tilburg Trappers en VANDERWOU Tours kondigen vijfjarige samenwerking aan

Tilburg, 31 augustus 2024 – Tilburg Trappers en VANDERWOU Tours zijn verheugd om een vijfjarige samenwerking aan te kondigen. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap voor beide partijen, die uitkijken naar een succesvolle en vruchtbare periode.

Tilburg Trappers, de ijshockeyclub die dit jaar aan haar 10e Oberliga-seizoen begint, zien in VANDERWOU Tours een ideale Travelpartner voor het vervoeren van de selectie. VANDERWOU Tours, een toonaangevend touringcarbedrijf uit de regio, deelt dezelfde waarden van betrouwbaarheid en kwaliteit. Als Travelpartner zal Tours alle vraagstukken rondom het vervoer van de Trappers op zich nemen inclusief alle bijkomende zaken zoals het boeken van de hotels en restaurants onderweg. Alles om ervoor te zorgen dat de Trappers zich zonder zorgen kunnen focussen op het behalen van succes.

“Met deze samenwerking zetten wij als club weer een stap richting professionalisering,” zegt Ruud van Baast, algemeen directeur van Tilburg Trappers. “VANDERWOU Tours biedt ons niet alleen de logistieke ondersteuning die we nodig hebben, maar ook een partner die onze passie voor sport en gemeenschap deelt.”

Ook bij VANDERWOU Tours is de opwinding groot. “Tilburg Trappers zijn een icoon in de sportwereld en we zijn trots om hen te ondersteunen,” aldus Rozanne Heijs-Beerens, namens de directie. “We kijken uit naar de komende vijf jaar Travelpartnerschap en de vele successen die we samen zullen vieren.”

Beide partijen zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal leiden tot nieuwe kansen en gezamenlijke groei. Aan de prachtige touringcar zal het in ieder geval niet liggen!