Terug naar Nieuws

Vanmiddag strijden Trappers en Saale Bulls voor de punten

Vrijdagavond ging Tilburg Trappers met 6-2 ten onder in Essen. Lang tijd om te treuren is er echter niet, want vanmiddag speelt Trappers hun tweede wedstrijd van dit weekend tegen Saale Bulls Halle. Ook Halle wist vrijdag geen punten te pakken. Zij verloren met 4-1 van Herforder EV. Beide teams zullen dus gebrand zijn dit weekend af te sluiten met 3 punten op zak.

Finse hoofdcoach

Halle won de eerste 3 wedstrijden van dit seizoen, maar wist daarna geen punten meer te pakken. Promoveren naar DEL 2 is het doel op lange termijn voor Saale Bulls Halle. Dit seizoen wordt echter als overgangsseizoen beschouwd. Met Marko Raita als nieuwe hoofdcoach vertrouwt Saale Bulls voor het eerst in de clubgeschiedenis op een Finse coach, die de club in de richting van DEL 2 moet leiden. Naast de Finse hoofdcoach heeft Halle ook 3 importspelers uit Finland.

Verbouwing Sparkassen-Eisdom

Wanneer Tilburg Trappers eind november op bezoek gaat in Halle, zullen ze in een andere ijshal spelen dan gewend. De Sparkassen-Eisdom is omgebouwd tot een volwaardige ijshal. Dit heeft tot gevolg dat Saale Bulls hun thuiswedstrijden in een tent speelt, die dan ook de naam “Sparkassen-Eiszelt” gaat heten.. Het investeren in een volwaardige ijshal laat zien dat Halle serieus is over hun doelstelling voor promotie naar DEL 2.

Tilburg Trappers zal vanmiddag alles geven om die 3 punten in Tilburg te houden. Hierbij kunnen ze alle support goed gebruiken. Via onderstaande button zijn nog kaarten te krijgen. De puck-drop is om 16:30. Zorg dat je erbij bent en Tilburg Trappers naar de overwinning schreeuwt!

Vanmiddag zullen Tilburg Trappers-spelers Noah Müller, Delaney Hessels en Jonne de Bonth niet meespelen. Danny Stempher maakt vrijdag zijn rentree, maar zal vandaag niet op het ijs verschijnen. Hij speelt voorlopig één wedstrijd per week mee. Donny van Belkom sluit vanmiddag echter wel weer aan bij de selectie. Op het moment van schrijven is nog onduidelijk of Anthony Rinaldi vandaag meespeelt. Dit is afhankelijk van de ernst van de blessure die hij vrijdag opliep.

Puckdrop:16:30 uur