Terug naar Nieuws

TRAPPERS NA 6 PUNTEN WEEKEND ONDERWEG NAAR ESSEN

Na 2 overwinningen afgelopen weekend gaat Trappers vandaag op bezoek bij Wohnbau Moskitos Essen. De spelers zullen er niet alleen voor staan, want vanuit Trappers Fanatic is weer een busreis georganiseerd. Er zullen dus Trappers fans aanwezig zijn in Essen, die de spelers naar de overwinning zullen aanmoedigen.

BEIDE TEAMS AAN ELKAAR GEWAAGD!

In de voorbereiding op dit seizoen is gebleken dat de teams erg aan elkaar zijn gewaagd. Tilburg Trappers en Moskitos Essen stonden al eerder tegenover elkaar in een 3-tegen-3 vorm tijdens de Westenergie-Cup. Deze wedstrijd eindigde in een 2-3 overwinning voor Trappers. Tijdens de finale (60 minuten) namen de teams het weer tegen elkaar op. Toen waren de rollen omgedraaid en wist Moskitos Essen er met een 3-2 overwinning vandoor te gaan. Het belooft dus een spannende ijshockeyavond te worden in Essen!

JONGE GOALIES

Moskitos Essen heeft dit seizoen ingezet op jonge goalies. Leon Hümer en Justus Roth (beiden 19 jaar) wisten afgelopen seizoen hun talent te bewijzen. De nieuwe aanwinst die Moskitos Essen heeft binnengehaald is goalie Ennio Albrecht (24 jaar). Hij stond voorheen onder contract bij Grizzlys Wolfsburg. Hoofdcoach Danny Albrecht verteld in de Saisonvorschau van Eishockey News dat hij ervan overtuigd is dat alle drie de goalies zullen vechten voor hun speeltijd en dat deze vorm van concurrentie ervoor zorgt dat hun uitstekend bezet zijn op deze positie.

De wedstrijd begint om 20:00 uur en is live te volgen op Sprade TV. Aanstaande zondag speelt Trappers om 16:30 uur weer een thuiswedstrijd tegen Saale Bulls Halle.

294 DAGEN

De uitwedstrijd van 22 december 2023 tegen Herne EV Miners was zijn laatste optreden in het Oberligateam van Tilburg Trappers. Dus eindelijk is het zover. Na maanden werken aan zijn herstel zal vandaag, na 294 dagen, Danny Stempher zijn opwachting maken in het team van coach Todd Warriner. Danny heeft inmiddels 484 wedstrijden gespeeld voor Trappers en daarin tot nu toe een punten totaal van 520 (189 goals en 331 beslissende passes) gehaald. Hij kan dus vanaf nu gaan spelen om, begin 2025, de 500 wedstrijden grens te bereiken.

Bij Trappers keert ook Mike Dalhuisen weer terug op het ijs na zijn 4 wedstrijden schorsing. Tilburg Trappers-spelers Jonne de Bonth, Delaney Hessels, Noah Müller en Donny van Belkom komen vanavond niet in actie.